workshop yoga nidra

ontspannen in de diepte


wanneer

30 oktober

tijd

vrijdagavond 19.30 - 21.30 

kosten 22,50 euro 
docent Inge Stals ,  mail haar als je meer wilt weten over deze workshop
inschrijven

via ons boekings en reserveringssysteem Momoyoga kun je je plekje direkt reserveren en betalen. Klik dan hier

aantal deelnemers

minimaal 5, maximaal 9


Inge Stals is de sympatieke gastdocente van ons zomeryogaprogramma en vanaf oktober hoort ze bij ons vaste docententeam. Een aantal mensen die haar lessen bijwoonden waren onder de indruk van de yoga nidra die zij daar aanbood. Daarom zit deze workshop met Inge nu in ons programma .

Yoga Nidra is een effectieve techniek voor diepteontspanning die het mogelijk maakt om lichamelijk, geestelijk en emotioneel volkomen te ontspannen. Het lichaam ontspant tot een bijzondere wijze in slaaptoestand terwijl het innerlijk bewustzijn “wakker” blijft. Dat leidt ertoe dat je tijdens de oefening lichamelijke en geestelijke spanningen los kunt laten en wellicht zelfs blokkades kunt doorbreken.

Tijdens deze workshop is er aandacht voor de adem, eenvoudige en toegankelijke yogabewegingen “je lichaam voelen / ervaren” en natuurlijk uitleg over yoga Nidra en je gaat zelf een lekker lange Yoga Nidra ervaren.

Voorafgaand aan de workshop ontvang je van Inge meer informatie over de Yoga Nidra.

niveau

Deze workshop is toegankelijk voor iedereen die dieper wilt ontspannen. Ongeacht je leeftijd, lichaamstype of niveau van fitheid. Van totale beginners tot mensen die al jaren Yoga en/of meditatie beoefenen.