inspiratie retraite op Kaldenbroeck

belichamen wat in je leeft

Geannuleerd


wanneer 12, 13 en 14 juni 2020
tijd van vrijdagmiddag 16.00 uur tot zondagmiddag 16.00 uur
waar Kaldenbroeck, Huys voor puur leven, Kaldenbroek 1C, 5973 RJ Lottum (Noord-Limburg)
kosten

395 euro gedeelde kamer, 475 kamer voor jou alleen (beperkt beschikbaar).

docent

Marion Meuffels en Péronne Ewijk

aanmelden

mail Marion

aantal deelnemers

minimaal 12, maximaal 16


Verbinding met hart en ziel

Soms sta je ineens op een kruispunt in het leven. Het kan onrustig maken, stilzetten of juist jezelf laten doorgaan omdat een andere optie (nog)niet zichtbaar is. Het systeem van je denken en emoties staat tegenover iets dat er ook is. Een zachtere stem, een zielsverlangen. We nemen je graag mee op ontdekkingstocht in jezelf.

 

Wanneer je naar Noord-Limburg rijdt, de velden zich uitstrekken en de klanken verzachten ben je op weg naar een heerlijk inspiratieweekend. Niet alleen je lijf maar ook mind en soul worden getrakteerd op nieuwe inzichten. We delen graag met jou omdat we geloven in de kracht van samen. Dit weekend is voor iedereen die verlangt naar verdieping en verheldering op fysiek en spiritueel niveau. Ervaring met CAY (Critical Alignment yoga) is niet nodig.

Vanuit ontspanning vindt je jouw natuurlijke beweging.

 

 

Begeleiding

Marion geeft graag haar jarenlange ervaring door vanuit het fysieke; Critical Alignment Yoga (CAY) en meditatie. Péronne duidt processen vanuit ons menssysteem en de ziel zodat je energie kan verhogen. Lotje kookt de sterren van de hemel. Met ons drieën zijn we er voor jou.  http://www.levenvanuitdebron.nl (Péronne)  http://www.healthfoodness.nl (Lotje)http://www.anahatayoga.nl (Marion)

   

Locatie

Een betere plek dan Kaldenbroeck kun je hiervoor niet bedenken. Eigenaresse Marlies stopt ziel en zaligheid in deze plek. Verbonden aan Ayurveda en Nepal werkt ze met tomeloze inzet om het iedereen naar de zin te maken.

De locatie staat midden in de natuur en ligt langs het Pieterpad. Het kent prachtige tweepersoons-driepersoonskamers met gedeeld sanitair, een grote leef keuken, woonkamer en een heerlijk terras.

 

Opzet

 

 Je wordt om 16.00 uur door Marion, Péronne en Lotje verwelkomt. Je hebt alle tijd om je te installeren en de omgeving te verkennen. Aan het einde van de middag is de eerste Critical Alignment Yoga (CAY) les. Daarna volgt het smaakvolle diner van Lotje en is de eerste samenkomst. Wat brengt jou hier?

Zaterdag start de dag met yoghurt –fruit en een wandeling in verwondering. Bij thuiskomst is er een uitgebreide brunch. Je hebt daarna tijd voor jezelf. Voor het diner is er een CAY les. De avond geeft ruimte tot inspiratie.

Zondag start de dag met yoghurt-fruit en een CAY les. Na een heerlijk ontbijt oogsten we de dagen.

 

Wat ontvang je?

2 x ontbijt, 2 x diner, 2 x lunch

4 CAY -lessen

 3 verdiepende sessies

 Alle dagen koffie/thee/sapjes

 Gebruik van alle attributen

 2 overnachtingen in heerlijk bed

 

Een gedeelde kamer € 395,- en een kamer voor jou alleen is € 475,-