inspiratie retraite op kaldenbroeck

belichamen wat in je leeft


wanneer 12, 13 en 14 juni 2020
tijd van vrijdagmiddag 16.00 uur tot zondagmiddag 16.00 uur
waar Kaldenbroeck, Huys voor puur leven, Kaldenbroek 1C, 5973 RJ Lottum (Noord-Limburg)
kosten

early bird tarief: 395 euro bij betaling voor 31 december 2019, daarna betaal je 425 euro.

docent

Marion Meuffels en Péronne Ewijk

aanmelden

mail Marion

aantal deelnemers

minimaal 12, maximaal 16


Wanneer we naar Noord-Limburg rijden, de velden zich uitstrekken en de klanken verzachten ben je op weg naar een heerlijk inspiratieweekend. Niet alleen je lijf maar ook mind en soul worden getrakteerd op nieuwe inzichten. We delen graag met jou omdat we geloven in de kracht van samen. Dit weekend is voor iedereen die verlangt naar verdieping en verheldering op fysiek en spiritueel niveau. Ervaring met CAY is niet nodig.

 

Begeleiding

Marion geeft graag haar jarenlange ervaring door vanuit het fysieke; Critical Alignement Yoga (CAY) en meditatie. Péronne duidt processen vanuit ons menssysteem en de ziel zodat je energie kan verhogen. Lotje kookt de sterren van de hemel. Met ons drieën zijn we er voor jou.  http://www.levenvanuitdebron.nl (Péronne)  http://www.healthfoodness.nl (Lotje)http://www.anahatayoga.nl (Marion)

   

Locatie

Een betere plek dan Kaldenbroeck kun je hiervoor niet bedenken. Eigenaresse Marlies stopt ziel en zaligheid in deze plek. Verbonden aan Ayurveda en Nepal werkt ze met tomeloze inzet om het iedereen naar de zin te maken.

De locatie staat midden in de natuur en ligt langs het Pieterpad. Het kent prachtige tweepersoons-driepersoonskamers met gedeeld sanitair, een grote leef keuken, woonkamer en een heerlijk terras.

 

Opzet

Dit weekend voelt als lekker lang weg. Je wordt om 16.00 uur door Marion, Péronne en Lotje verwelkomt. Je hebt alle tijd om je te installeren en de omgeving te verkennen. Aan het einde van de middag is de eerste Critical Alignement Yoga (CAY) les. Daarna volgt het smaakvolle diner met aansluitend een inspiratie welkom ronde.

Zaterdag start de dag met yoghurt –fruit en een wandeling. Bij thuiskomst is er een fantastisch uitgebreide brunch. Je hebt daarna tijd voor jezelf. Voor het diner is er een CAY les.  In de avond inspiratie vanuit de natuur.

Zondag start de dag met yoghurt-fruit en een CAY les.  Na een heerlijk ontbijt oogsten we de dagen.