gastdocent zomeryoga 2020


INGE STALS-STROUCKEN

In 2006 ben ik begonnen met yoga. Ik kampte met serieuze reuma gerelateerde klachten. Mijn eerste yogales was fysiek een behoorlijke uitdaging maar het raakte me meteen. Ondanks de pijnklachten ben ik doorgegaan.  Door de yoga leerde mijn spieren te ontspannen, ging de energie weer stromen in mijn lijf, werd ik fysiek sterker en leniger én mijn geest volgde deze ervaring. De pijn verdween. Yoga was het medicijn voor mijn herstel en uiteindelijk de motivatie voor mijn carrière switch. 

Inmiddels ben ik ben erkend en gediplomeerd yogadocent en blijf mij verdiepen in de anatomie en psyche van de yoga. In 2013 begon ik met de 4 jarige hatha yoga docenten opleiding, deze heb ik afgerond in 2017. Daarna heb ik de Critical Alignment Yoga bijscholing afgerond in 2018 en de Critical Alignment Therapie in 2020. Ondertussen en tot op heden heb ik vele andere bijscholingen gedaan zoals meditatie, yoga nidra, pranayama en ben bezig met de teacher training Pralaya yoga.

Vanaf 2013 geef ik als zelfstandig docent yogales in Valkenswaard op diverse locaties. Ik ben heel blij en vereerd dat ik bij Marion de mogelijkheid krijg om CAY les  te geven als gastdocent.

Naast mijn passie voor yoga geniet ik enorm van muziek, ben ik graag onderweg en op reis, geniet ik van de natuur, wandel veel en hou van ronddwalen in bruisende steden.