docenten zomeryoga


sandra vogelzangs

Sandra is vaste docent bij AnahataYoga, 

kijk hier voor meer infoesther prinssen

 "Meer dan 8 jaar geleden ben ik met yoga begonnen, Nadat ik op de sportschool met yoga begon vond ik verdieping bij AnahataYoga in Eindhoven. De CAY die Marion daar aanbood voelde heel goed, alsof er een puzzelstukje op zijn plek viel. Dit jaar heb ik de 3 jarige yogadocentenopleiding de Blikopener in Tilburg afgerond en ik geef inmiddels alweer 1,5 jaar met veel enthousiasme les in Son.  In september ga ik beginnen met de Critical Alignment Yoga docentenopleiding in Amsterdam. 

Yoga is voor mij een manier om meer balans in mijn leven in te bouwen, tevreden te zijn met wat is, om liefdevoller naar jezelf en je omgeving te zijn.  Ik geef hatha yoga lessen met invloeden uit de Critical Alignment Yoga. "Marcel SmedTs

"Ik ben 13 jaar geleden tijdens mijn opleiding psychologie in aanraking gekomen met yoga. Ik wilde toen graag meer flexibiliteit om zo een betere kickbokser te worden. Sinds deze eerste lessen is yoga altijd in meer of mindere mate in mijn leven geweest. In 2015 heb ik tijdens een rondreis in India inspirerende yogalessen lessen van Usha Devi gekregen. En ook verbleef ik daar in Sivananda Ashram.

Yoga is adem. Vanuit deze visie beoefend ik de de yoga-houdingen. Zachte en diepe ademhaling tijdens ontspannende houdingen en krachtige en vitaliserende ademhaling tijdens actievere houdingen. Sinds 2017 volgt ik CAY lessen bij Marion en in 2019 ben ik begonnen met lesgeven. "