"Only from the heart, you can reach the sky" -Rumi


over ons

Wij zijn een kleine en sfeervolle yogastudio, met persoonlijke aandacht voor jou!

De studio bevindt zich net buiten het centrum van Eindhoven in de gezellige wijk Stratum. Op de Aalsterweg vind je ons op de de 3de verdieping van Medisch Centrum Aalsterweg, met o.a. huisartsen en fysiotherapeuten. De studio is gemakkelijk te bereiken vanuit Eindhoven en vanuit de omliggende gemeentes.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de omliggende straten en de bushalte is vlakbij.

  

AnahataYoga bestaat al sinds 1995 (voorheen Yogapraktijk Eindhoven) en is opgericht door Marion Meuffels.

Inmiddels is het uitgegroeid tot een klein yogacentrum met meerdere docenten. In de lichte en sfeervolle ruimte van ca 60m2 is er een dagelijks aanbod van verschillende types yogalessen.

 

Veel mensen in en buiten Eindhoven weten de weg naar onze yogastudio te vinden. We onderscheiden ons vooral doordat we een groot aanbod aan critical alignment yoga lessen aanbieden en tevens een lange ervaring hebben in het aanbieden van mindful yoga , yin yoga en hatha yoga. We werken in kleine groepen van maximaal 12 personen (in "het nieuwe normaal" vanaf 1 juli 2020 9 personen) en hierdoor kunnen wij inspelen op ieders individuele mogelijkheden en aanpassingen waar nodig. 

  

AnahataYoga organiseert regelmatig workshops op onze locatie en daarbuiten.

  

Anahata is de Sanskriet benaming voor het hartchackra en verwijst naar het goede in elk mens, de hartkwaliteiten vriendelijkheid, compassie, gelijkmoedigheid. Dit dragen wij uit in de manier waarop we yoga aanbieden. Uitgangspunt is altijd dat waar we ons nu bevinden. Vaak leggen we de lat voor onszelf hoog en wordt yoga ingezet als een manier om een verbeterde versie van jezelf te laten ontstaan. Bij AnahataYoga gaan we niet mee met die "ratrace" naar beter en meer, maar gaat het vooral om jezelf te ont-moeten. En hierdoor de rust en ruimte te ervaren die er altijd al waren.

 

Marion is lid van de Vereniging voor Yogadocenten Nederland (VYN) Bij deze vereniging zijn yogadocenten aangesloten die een erkende, vierjarige opleiding hebben voltooid en verplicht zijn jaarlijks bijscholingen te volgen, zodat de kwaliteit van de lessen gewaarborgd is. www.yoganederland.nl

  

wij ondersteunen

De projecten van Calcutta Rescue

Deze stichting steunt projecten in Kolkata, India

voor de allerarmsten op het gebied van:

gezondheidszorg, onderwijs,preventie en voorlichting