zomeryoga 2020

maximale flexibiliteit deze zomer...

De zomer is de tijd voor nieuwe perspectieven en het pauzeren of doorbreken van vaste structuren en gewoontes. We volgen het ritme van de scholen en we hebben een lange zomerstop van de vaste wekelijkse yogalessen.  Je abonnement  bij AnahataYoga wordt automatisch gepauzeerd, dus je betaald ook niet voor lessen die je misschien maar gedeeltelijk of niet gebruikt. Wel kun je je aanmelden voor onze zomeryoga. Met een aanbod van 2 a 4 yogalessen per week. Verschillende laagdrempelige lessen met verschillende docenten.  Voor iedereen die maximaal flexibel wilt zijn en blijven in de zomervakantie. Ook heel erg geschikt voor mensen die overwegen om na de zomer bij ons te beginnen met wekelijkse doorlopende lessen.  Kies uit losse lessen, een 3- strippenkaart, een 5 -strippenkaart, een 8-strippenkaart of onbeperkt online.  Reserveer zelf je gewenste lessen in onze studio of online. Er zijn nu 22 lessen om uit te kiezen.  Je kunt je zelf je gereserveerde lessen wijzigen. Misschien ben je thuis, misschien ben je onderweg. Misschien weet je het nog niet hoe je zomer eruit gaat zien. Je kunt je gereserveerde plekje in de studio ook omzetten naar een online les  want al onze lessen worden gestreamd. Maximaal flexibel dus.......als dat geen yoga is!  Zien we je op de mat deze zomer?


wanneer 6 juli t/m 28 augustus, in de studio en paralel onlive livestream
kosten

strippenkaart 3x    42 €,  5 x   64€ ; strippenkaart  8x  86 € in de studio (of online)

acht weken onbeperkt online (2-4 lessen/week):  86€ euro

docent

Wendy van de Kuit (yin yoga, hatha yoga)

Marion Meuffels (critical alignment yoga)

Gastdocent: Inge Stals (critical alignment yoga, mindful yoga)

aanmelden

via ons  nieuwe reserverings en betalingsysteem van Momoyoga. Onder aan deze pagina staat uitgelegd hoe de werkwijze voor het reserveren van de zomeryoga is.


maandag    9.15 - 10.30 hatha yoga Wendy

6 juli, 10 & 24 augustus

3x

maandag 19.30 - 20.45 mindful yoga Inge

20 & 27 juli

2x

woensdag 19.30- 20.45 critical alignment yoga Inge 8, 15, 22, 29  juli en  5 en 12 augustus 6x
woensdag  19.30 -20.45 critical alignment yoga Marion 19 & 26 augustus 2x
donderdag  19.30 -  20.45 yin yoga en adem Wendy 9 & 16 juli, 6, 13, 20, 27 augustus 6x
vrijdag   9.15 - 10.30 critical alignment yoga Marion 10 juli, 21 & 28 augustus 3x

Werkwijze reserveren zomeryoga 2020

Je kunt je aanmelden door je eerste les van je keuze in het zomeryogarooster (via de link hierboven, vanaf 6 juli) te boeken, dan maak je een account (als je die nog niet hebt), en kies je voor een losse les,  3 strippen, 5 strippen, 8 strippen of onbeperkt online.  Deze kun je met IDEAL afrekenen. Met het tegoed van je strippenkaart kun je vervolgens de andere lessen van je keuze boeken. Houd er rekening mee dat er per les slechts 9 fysieke plekjes zijn in de studio. Boek op tijd. Vol=vol. Je kunt zelf je les verplaatsen naar een andere tijdstip, of toch veranderen naar online. Dit doe je door jezelf uit te schrijven in de eerder gereserveerde les, en vervolgens een andere tijdstip/lokatie uit te kiezen en te boeken. Je kunt je ook op de wachtlijst laten plaatsen als een groep van je keuze (fysiek) vol is. Je krijgt automatisch bericht als er een plekje vrijkomt, doordat er iemand anders zijn of haar les verplaatst. Als je online les de les wilt volgen (ook bij het onbeperkt online abonnement), vergeet je dan niet aan te melden voor elke les waar je bij wilt zijn. Alleen dan ontvang je een half uur voor de les begint een inlogcode en kun je meedoen!