voorwaarden Anahata Yoga


Critical Alignment Yoga, Mindful Yoga, Hatha Yoga en Yin Yoga en ook de 50+ lessen

 

Inschrijving: Je kunt het hele jaar door instromen. Inschrijving is tot wederopzegging. Een proefles kost 5€ of je kunt gebruik maken van onze kennismakingactie.

 

Betaling:

Voor het volgen van één les per week van 75 minuten betaal je €44,30 per maand via automatische incasso. (Deze prijs is gebaseerd op 40 lesweken per jaar, 10,5 maandtermijnen en een lesprijs van €11,60 voor 75 minuten).

Voor het volgen van één les per week van 60 minuten betaal je €38,90 per maand via automatische incasso. (Deze prijs is gebaseerd op 40 lesweken per jaar, 10,5 maandtermijnen en een lesprijs van €10,20 voor 60 minuten).

Volg je twee lessen in de week dan krijg je 40% korting op de 2e les . (80 lessen per jaar, prijs per les is €9,25 voor 75 minuten). 

Stroom je midden in de maand in in een yogagroep, dan is je eerste betaling gebaseerd op het aantal lessen die je kunt volgen gedurende die eerste maand. De docent reserveert voor jou een vaste plek in de les. Dit kun je dus (voorlopig) nog niet zelf doen.

 

 

inhalen/afmelden van lessen en gemiste lessen:

Je hebt een vaste plek in een groep. Mocht je een keer verhinderd zijn of ga je op vakantie, dan kun je jezelf afmelden voor een les (tot twee uur van te voren) en deze gemiste les inhalen op een andere tijdstip (mits er plek is). Dit kan tot 2 maanden na je gemiste les. Dit kan je eenvoudig zelf via ons on-line reserveringssysteem Momoyoga of App boeken. Je vaste plaats blijft voor je gereserveerd staan gedurende de keren dat je er niet bent, daarom kan er bij afwezigheid/vakantie geen korting verleend worden. Mocht je langdurig ziek zijn of een blessure hebben (langer dan 4 weken) neem dan contact op met Marion, dan treffen we een regeling. Bij uitschrijving komen alle inhaallessen te vervallen.

 

Vakantiesluiting:

Gedurende de volgende weken is de studio gesloten en zijn er geen lessen: zie ook de agenda.

 • herfstvakantie: één week ; 19 t/m 25 okt 2020
 • Kerstvakantie: twee weken; 21 dec t/m 3 januari 2021
 • carnavalvakantie: één week;  15 t/m 21 feb 2021
 • 2e Paasdag: 5 april 2021; volg je vaste les op deze dag, dan mag je deze les op een ander tijdstip inhalen
 • koningsdag: 27 april 2021; volg je vaste les op deze dag, dan mag je deze les op een ander tijdstip inhalen
 • Meivakantie: één week; 1 t/m 9 mei 2021
 • Hemelvaart donderdag en vrijdag: 13 en 14 mei 2021;  volg je vaste les op deze dag, dan mag je deze les op een ander tijdstip inhalen
 • 2e Pinksterdag: 24 mei 2021;  volg je vaste les op deze dag, dan mag je deze les op een ander tijdstip inhalen 
 • Zomervakantie: 19 juli t/m 3 september 2021;  7 weken, er is een zomerrooster met lessen waar je je apart voor kunt inschrijven. 

  

Vervanging/annulering van de les door de vaste docent:

De vaste docent van een groep kan vervangen worden door een andere docent i.v.m. trainingen en opleiding, reizen of ziekte. Bij hoge uitzondering kan het zijn dat een les vervalt. Dan kan de gemiste les worden ingehaald op een ander tijdstip. Dit laatste geldt voor maximaal 2 lessen per jaar. Gaat het om meer lessen, dan worden de niet gegeven lessen gerestitueerd.

 

Klachten/zwangerschap:

Bij fysieke klachten is het belangrijk dat je de docent daarover informeert voorafgaand aan de les.  Wanneer je zwanger bent, dit ook graag melden aan de docent. 

 

Opzegtermijn: Eén  kalendermaand. Opzeggen per per email.


annuleringsvoorwaarden privélessen

Privélessen kunnen tot 24 uur voor de les kosteloos geannuleerd of gewijzigd worden. Daarna wordt de les volledig in rekening gebracht.


annuleringswoordwaarden workshops/intensives/zomeryogastrippenkaarten bij AnahataYoga

 • tot 14 dagen voorafgaand aan de workshop/intensive/start zomeryogarooster: volledige restitutie van het betaalde bedrag,
 • vanaf 14 tot 7 dagen voorafgaand aan de workshop/intensive/zomeryogarooster: 50 % restitutie van het  betaalde bedrag
 • vanaf 7 dagen voorafgaand aan de workshop/intenisve/zomeryogarooster: geen restitutie van het betaalde bedrag. 

workshops en weekenden op andere locatie hebben mogelijk andere annuleringsvoorwaarden, bij boeking wordt je hiervan op de hoogte gebracht.


overige voorwaarden

Het deelnemen aan de lessen is geheel voor eigen risico. De docenten zijn volledig gevrijwaard van iedere vorm van aansprakelijkheid voor mogelijke kwetsuren of materiële schade, die al dan niet direct of direct in verband staat of in verband kan worden gebracht met het deelnemen aan de lessen.