voorwaarden Anahata Yoga


voorwaarden maandabonnementen:

lesduur: 75 minuten  (60 minuten voor 50+ les)
tarief:

Kosten € 45,30 per maand voor één les per week, (€ 39,80 per maand voor 50+ lessen). De betaling loopt via maandelijkse automatische incasso op de eerste dag van de maand. Er zijn 42 lesweken per jaar. De zomerstop bedraagt 5 weken. Het maandbedrag wordt tijdens de maand augustus gepauzeerd. (er zijn 11 maandtermijnen per jaar). 

instromen in vaste groep:

Begin je midden in de maand met je maandabonnement dan betaal je de eerste maand naar rato van het aatal lesweken die er nog in die maand zijn. Het inschrijfgeld bedraag € 17,50. De docent reserveert voor jou een vast plekje in de les via ons reserveringssyteem en maakt voor jou een maandabonnement aan. Dit hoef je dus niet zelf te doen.

proefles:

Maak gebruik van onze proefabonnement 4 lessen voor 30€. Kijk op ons lesrooster in welke groepen er plek is en neem contact op met de docent van die groep. Je kunt je ook op de wachtlijst laten plaatsen voor de groep naar je keuze en/of kiezen voor een 3-proeflessen-strippenkaart

korting:

2 lessen per week volgen? Je krijgt 40% korting op de tweede les. (72,30 per maand)

vakantie:

Er is geen les tijdens de herfstvakantie (één week), de kerstvakantie (twee weken) de carnavalsvakantie (één week) en de meivakantie (één week). Deze vijf weken vakantiesluiting zijn verrekend in de prijs. Kijk hier op ons vakantie en vrije dagen rooster

feestdagen:

Tijdens officiële feestdagen in de lesweken geven wij geen les. Vaste deelnemers van die lessen kunnen die les volgen in een andere groep in dezelfde maand.

opzeggen

één kalendermaand, opzeggen per email


inhalen/afmelden van gemiste lessen

Bij een maandabonnement heb je een vaste plek in een groep. Mocht je een keer verhinderd zijn of ga je op vakantie, dan kun je jezelf afmelden voor een les in (tot één uur van te voren) en deze gemiste les inhalen op een andere tijdstip (mits er plek is). Dit kan tot 2 maanden na je gemiste les. Dit kan je eenvoudig zelf via ons on-line reserveringssysteem Momoyoga of App boeken. Je vaste plaats blijft voor je gereserveerd staan gedurende de keren dat je er niet bent, daarom kan er bij afwezigheid/vakantie geen korting verleend worden. Mocht je langdurig ziek zijn of een blessure hebben (langer dan 4 weken) neem dan contact op met Marion, dan treffen we een regeling. Bij uitschrijving komen alle inhaallessen te vervallen.  

 


vervangen vaste docent en niet doorgaan van de les

 De vaste docent van een groep kan vervangen worden door een andere docent i.v.m. trainingen en opleiding, reizen of ziekte. Bij hoge uitzondering kan het zijn dat een les vervalt. Dan kan de gemiste les worden ingehaald op een ander tijdstip. Dit laatste geldt voor maximaal 2 lessen per jaar. Gaat het om meer lessen, dan worden de niet gegeven lessen gerestitueerd. 


klachten/zwangerschap

Bij fysieke en psychische klachten is het belangrijk dat je de docent daarover informeert voorafgaand aan de les.  Wanneer je zwanger bent, dit ook graag melden aan de docent. 


annuleringvoorwaarden privélessen

Privélessen kunnen tot 24 uur voor de les kosteloos geannuleerd of gewijzigd worden. Daarna wordt de les volledig in rekening gebracht.


annuleringsvoorwaarden workshops bij Anahatayoga

  • tot 14 dagen voorafgaand aan de start workshop: volledige restitutie van het betaalde bedrag,
  • vanaf 14 tot 7 dagen voorafgaand aan de workshop: 50 % restitutie van het  betaalde bedrag
  • vanaf 7 dagen voorafgaand aan de workshop: geen restitutie van het betaalde bedrag. 

workshops en weekenden op andere locatie hebben mogelijk andere annuleringsvoorwaarden, bij boeking wordt je hiervan op de hoogte gebracht.


overige voorwaarden

Het deelnemen aan de lessen / workshops / weekenden is geheel voor eigen risico. De docenten zijn volledig gevrijwaard van iedere vorm van aansprakelijkheid voor mogelijke kwetsuren of materiële schade, die al dan niet direct of direct in verband staat of in verband kan worden gebracht met het deelnemen aan de lessen.