reviews critical alignment yoga (CAY)

"Met tools en houdingen die je aanvankelijk niet voor mogelijk houdt, verras je jezelf les op les. Door oefeningen die verzachten en versterken, voel je de kracht en energie in je lichaam toenemen. Terwijl je focust op je core en je laat meevoeren op de flow van je adem, neemt de weerstand voor weerstand af en gedachtes worden gereduceerd tot wat ze zijn; gedachtes. Zonder poeha leidt Marion je van de ene in de andere oefening, terwijl ze deskundigheid combineert met speelsheid, diepgang met luchtigheid, wijsheid met nuchterheid. Zodat je de les verlaat in een lichamelijke en mentale staat van oorspronkelijkheid. Tot je weer toe bent aan de volgende…Bedankt Marion!"

Sylvia Verheijden, levens- en kindercoach

"ik volg al heel wat jaren yogalessen bij Marion. Critical Alignment Yoga is voor mij wel de meest intense vorm die ik heb uitgeoefend tot nu toe. Ik merk dat door CAY te beoefenen mijn lichaam soepeler is en de verdieping in het loslaten van de spieren rondom de wervels  zorgen er voor dat ik me aan het einde van de les losser voel en soepeler beweeg. De combinatie van oefeningen met de tools zijn soms wat pijnlijk en voelen intens, maar door de intensieve begeleiding van Marion ga ik daar in mee en ik ga naar huis met veel meer ruimte!"

Ruud  Visser

"CAY is helemaal mijn ding, vroeger heb ik de traditionele yoga beoefenend, maar daar ging het vooral om rekken en strekken, dit paste niet bij mijn lichaam. Door het gebruik van de tools bij CAY, opent  mijn lichaam zich, wervels gaan vrijer bewegen, spieren komen los, deze tools werken heel diep door. Mijn lichaam voelt vrijer, en als ik van daar uit de yoga houdingen benader, gaat het goed, ik voel beter waar de grenzen liggen, en mijn lichaam kan bewegingen maken waar ik anders de souplesse niet voor had "

 Remco Lichtendahl

"De lessen van Marion hebben me meer inzicht gegeven in mijn lichaam. Ik heb gemerkt dat m'n rug een heel stuk soepeler en sterker geworden is. De oefeningen tijdens de les kunnen intensief zijn, maar geven na de afronding ervan een ontspannend en verwarmend gevoel. Een heel nieuwe vorm van yoga die me bevalt. Ik kijk altijd uit naar de lessen!"

Renée van der Berk