voorbereiding

voorbereiding · 07. juli 2018
"Ik heb het nog nooit eerder gedaan, dus ik denk dat ik het kan!" Deze uitspraak van Pippi Langkous, het rolmodel uit mijn jeugd is erg toepasselijk momenteel.! En uit een hele andere hoek: Het gedicht Santiago van David Whyte, zo mooi. Luister, lees en wordt stil.

voorbereiding · 06. juli 2018
Nog twee nachtjes slapen!! Dag Eindhoven, gezin, moeder, familie, vrienden, yogaschool.

voorbereiding · 25. juni 2018
De route geplande route van Eindhoven naar Santiago, en ja, ik loopt helemaal alleen en zonder tent, (behalve van Reims naar Vezelay, dan gaat Henk als mobiele herbergier mee met de tent)

voorbereiding · 16. juni 2018
Jade is geslaagd voor haar VWO. Wat een mijlpaal, voor haar, maar ook voor mij. Lang geleden heb ik gezegd: " als die kleine 18 is en geslaagd voor de middelbare dan ga ik naar Santiago lopen" Op 5 juli is haar diploma uitreiking en ik vertrek op 8 juli. Pelgrimeren.....

voorbereiding · 10. juni 2018
Een slakje die zijn huisje meesjouwt op zijn weg. Zo ga ik straks (maar geen tentje mee) Nog 4 weken tot het vertrek naar Santiago. In de stilte voetje voor voetje plaatsen. De voorbereiding is in volle gang, en ik ben er volop mee bezig, bijna te druk om te schrijven voor het blog.