actueel


Wij gaan open vanaf 6 juli 2020

lees hier ons Coronabeleid voor je weer naar de les komt.

Of download hier


ons reserveringssysteem is online en ons zomerrooster ook!

Ons nieuwe reserveringsysteem is online! Onze lessen zijn zowel in de studio als online te volgen!  Ons zomerrooster staat erop! Hier vind je alle info. 


30 mei 2020

laatste lesweek buiten les

De laatste lesweek van 28 juni t/m 3 juli vinden alle lessen buiten plaats. Dus niet online. Info over de locatie ontvang je tijdig in je mailbox


28 mei 2020

weer les in de studio vanaf 6 juli met ons zomeryogarooster

Onze activiteiten vallen binnen sport. Dat betekent dat we vanaf 1 juli weer open mogen. Onder voorbehoud natuurlijk. Aangezien 1 juli valt in het midden van onze laatste lesweek van het seizoen, gaan we de yogalessen in de studio rustig hervatten met onze zomeryogarooster. Vanaf 6 juli t/m 28 augustus zijn er 4 lessen per week in de studio. Per les kunnen er maximaal 9 mensen meedoen. Ook zijn de lessen nog steeds online te volgen. Voor de zomeryogalessen schrijf je je apart in. Hier vind je alle info. 


25 april 2020

nieuwe online les in ons lesrooster

vanaf maandag 4 mei begin Marion met de les Adem en Meditatie. Een heerlijk begin van je week. Deze les is gratis te volgen als je al bij AnahataYoga online lessen volgt. Of meld je aan via de mail. Meer info over de les vind je hier.


14 april 2020

De online lessen gaan gewoon door tijdens de meivakantie, ook op koningsdag en op bedrijdingsdag geven we les. Op bevrijdingsdag zijn sluiten we tijdens de les van 19.00 - 20.15 om 20.00 uur aan bij de landelijke 2 minuten stilte.


28 maart 2020

ON-LINE LIVE LESSEN vanaf maandag 30 maart

Vanaf maandag 30 maart gaan we beginnen om onze yogalessen online aan te bieden. Dus gewoon lekker thuis je les volgen in je eigen groep en je eigen vaste tijd in de week via je laptop of tablet. In de online periode mag je meerdere lessen per week volgen.  Neem contact op als je ook mee wilt doen.