Pelgrimsleven

Dag 9, 16/7/18, Namen -Anhée 21 km
Dag 10, 17/7/18 Anhée - Hastière 19 km
Dag 11, 18/7/18 Hastière - Mazee 24 km
Totaal vanaf begin 230 km

Pelgrimsleven (observatie na 11 dagen pelgrimeren):

Opstaan, yoga, (niet altijd),  rugzak inpakken, ontbijten, schoenen aan en waterzak vullen, lopen, pauze (misschien een terrasje, dan vertellen over het pelgrimsleven), lopen (we zijn in stokbroodland) , lopen , bon courage toegeroepen krijgen minstens 3x per dag, pauze, lopen, aankomst in accomodatie die ik de dag ervoor reserveerde. Schoenen uit, douchen, uitcrashen, met mijn lekkere teva’s ff rondkijken/boodschappen doen (als er winkels zijn), accommodatie voor de dag erna reserveren ( o wat spreek ik toch goed Frans, “pardon , je ne comprent pas”) kletsen met de mensen van de accommodatie en of de gasten, eten, lezen of bellen of op mijn telefoon (zoals nu) prutsen, mediteren, slapen.
Hoe heerlijk simpel kan het zijn. Doe mij nog maar 100 dagen.
 #Ilovebeingapelgrim

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Annemie (vrijdag, 20 juli 2018 15:39)

  Ha Marion,
  Zojuist Henk op de markt ontmoet die me vertelde dat je aan een hele lange tocht bent begonnen. We zijn terug uit Oeganda, maar voordat ik vertrok had ik dezelfde lijfspreuk van Pippi Langkous "Ik heb het nog nooit gedaan, maar ik denk dat ik het kan" En zo zie je maar wat je idool uit je jeugd voor gevolgen kan hebben.
  Heel veel rust en intens genot op deze tocht. We blijven je volgen.

 • #2

  Jeroen (zaterdag, 21 juli 2018 17:52)

  Je bent een dappere vrouw. Hou vol en geniet....
  Groetjes, ook van Ineke